Stuur e-mail mail_outline  

Contact Portretshoot
Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot van jezelf of voor/met  anderen? Dat kan! Als fotograaf denk ik graag met je mee om persoonlijke beelden neer te zetten in een passende stijl. Fotoshoots vinden meestal op lokatie plaats. Een studioshoot is ook mogelijk. Ik heb beschikking over een mobiele studio, zodat we overal een studiosetting kunnen opbouwen, dus ook in je eigen woonkamer.
Je kunt contact opnemen met het contactformulier hiernaast, zodat we de mogelijkheden en je wensen kunnen bespreken.
 
 
Bruidsfotografie

 De bruiloft. Een onvergetelijke dag die veel voorbereiding met zich meebrengt. De sfeer en het gevoel van deze dag kunnen weer beleefd worden door het terugkijken van de foto’s. Daarom hechten we een groot belang aan de documentaire stijl van fotograferen. Ongedwongen en onopvallend, en met oog voor spontane momenten. We zullen dan ook weinig regisseren  Een reportage bestaat uit ongeveer 200-400 beelden (ligt aan de hoeveelheid uren aanwezigheid), allemaal nagelopen en bewerkt/gecorrigeerd in Lightroom en Photoshop. De beelden vertellen úw verhaal van úw dag. De foto’s worden in hoge resolutie geleverd op USB (of desgewenst een ander medium).

Op de dag zelf zijn er altijd 2 fotografen aanwezig die jullie dag vastleggen in een geheel eigen stijl.

Het maken van een album is geen probleem. Standaard leveren wij een 30x30 cm album met diverse leren kaften of foto op linnen met 60 fotopagina's. Andere mogelijkheden zijn zeker mogelijk.

Neem even een kijkje in de losse verzameling van beelden van een aantal bruiloften op deze site!

Ook een verlovingsshoot is mogelijk. Dan kunnen jullie de fotograaf alvast beter leren kennen voor jullie grote dag. Hierbij gelden dezelfde kosten als een portretshoot van 1 uur (zie prijzen).
Ik werk vanuit omgeving west-brabant, maar daarbuiten is geen probleem.
Neem contact op zodat we de mogelijkheden en jullie wensen kunnen bespreken.
 Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee